Online Update

Versie Beta 6.19


www.quick-devis.net

www.iaes-software.com

www.quick-devis.com


Bijwerken naar de versie 6.19.901

Bekijk de lijst met aanpassingen


 

Gebruiksovereenkomst der beta-versies

Door bovenstaande updates te downloaden aanvaardt men deel te nemen aan het testprogramma van Quick Devis. Bijgevolg :

Aanvaardt men alle problemen die men zou kunnen tegenkomen  aan de uitgever te signaleren via een E-mail naar p.combreau@quick-devis.net

bullet

Men heeft er nota van genomen dat de nieuwe functionaliteiten die niet in de officiële versie aanwezig zijn disfunctie kunnen veroorzaken en zelfs de toepassing kunnen blokkeren.

 

We danken U bij voorbaat voor de opmerkingen die U eventueel zou formuleren.  Aarzel niet ons uw wensen mede te delen, we zullen ze aandachtig bekijken en U op de hoogte houden van het eventueel gevolg dat we er aan geven.

Indien U in functie van uw exploitatiesysteem of uw onderhoudscontract  een oudere versie nodig heeft, dan kan U die hier downloaden : oudere versie_Quick_Devis

Klik op de bovenstaande link om de meest recente update van Quick Devis te downloaden en te installeren.  Na op de link te hebben geklikt klikt U op de knop <Openen> en volg de installatie-wizard.  Quick Devis moet wel afgesloten zijn om de update uit te voeren.

De correcties en verbeteringen aangebracht door de verschillende versies staan in een lijst, vanaf de meest recente tot de oudste.  De lijst kan worden geraadpleegd door te klikken op de knop Bekijk de lijst met aanpassingen  hieronder.

DOC1003